Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@18:40:10 GMT

ساختمان‌های پرخطر استان مرکزی تعطیل شوند

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۱۱۳۹۳

ساختمان‌های پرخطر استان مرکزی تعطیل شوند

به گزارش خبرنگار ایرنا، «فرزاد مخلص الائمه» روز یکشنبه در نشست شورای پدافند غیرعامل استان مرکزی، افزود: تمامی مالکان ساختمان‌های غیر ایمن به طور حتم مسئول هستند و از آنان بازخواست می شود و منتظر حادثه نخواهیم ماند و با شتاب موثر باید به سراغ این ساختمان ها رفت.

وی ادامه داد: سوابق ساختمان‌ها با اولویت ساختماهای پرخطر عمومی باید در فرمانداری‌های شهرستان‌های استان مرکزی تشکیل شود تا تحرکی به نفع مردم در این استان آغاز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: برخی کلینیک‌ها و مجموعه‌های درمانی این استان از شرایط مناسبی برخوردار نیستند و بعضی خدمات پیش پاافتاده نیز در آنها وجود ندارد و نیاز است مقداری از درآمدهای حاصله در این مکان‌ها برای آسایش مردم هزینه شود.

مخلص الائمه گفت: پاساژ طلای اراک که تمامی مردم نسبت به نا ایمن بودن آن نیز هشدار داده اند باید ایمن سازی شود.

وی اظهار داشت: استانداری مرکزی نسبت به ایفای تعهدات و دستگاه‌های اجرایی و حقوق مردم مسئول است و شهرداری‌ها در این مهم در خط مقدم قرار دارند و هیچ‌گونه کوتاهی در این زمینه پذیرفته نیست. 

استاندار مرکزی با یادآوری حادثه متروپل آبادان افزود: این حادثه زنگ خطر مجددی به مدیران، ناظران و مالکان ساختمان‌ها است تا در انجام وظایف خود کوتاهی نکنند.

مخلص الائمه اظهار داشت: وقوع این حوادث موجب می شود کشور در زمینه ایمن سازی و جلوگیری از وقوع حوادث چند قدم به جلو حرکت کند و پس از وقوع این حوادث مسئولان به دنبال سندسازی مبنی بر انجام دادن وظایف خود هستند. 

وی ادامه داد: صدور هشدارهای کتبی توسط مسئولان کار درستی است و باید آتش نشانی و دستگاه‌های مسئول وظایف خود را در قالب تشریفات اداری و صدور هشدارها انجام دهند.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: کشور ما جزو ۱۰ کشوری است که بیشترین حوادث را در جهان به خود اختصاص داده‌ است.

«علی اکبر کریمی » افزود: افزایش و تقویت سطح آمادگی‌های لازم برای پیشگیری و مقابله با بحران‌ها دستاوردهای بهتری را برای کشور به همراه دارد.

وی ادامه داد: قانون نظام مهندسی برای افزایش ایمنی ساختمان در برابر زلزله در کشور وجود دارد که توجه بیشتر به این قانون در نظام ساخت و ساز، کاهش مشکلات برای کشور را به همراه دارد.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وجود برخی ساختمان‌های قدیمی از جمله بازار اراک در استان مرکزی گفت: چارچوب‌های ایمنی برای جلوگیری از بروز حوادث احتمالی در این بناها باید رعایت شود.

کریمی افزود: برخی ساختمان‌های اداری و مدارس نیز از ایمنی کافی برخوردار نستند و باید کمیته‌ای برای این ساختمان‌ها تشکیل شود و تمام ساختمان‌های قدیمی فهرست‌بندی و ساختمان‌هایی که موجودیت آنها خطر آفرین است تعیین و تکلیف شوند.

وی با اشاره سوال از وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: ۱۰۰ میلیارد ریال باید برای بازسازی بازار اراک اختصاص یابد که بخشی از آن محقق و بخشی باقی مانده‌ است.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: سایر دستگاه‌های استان مرکزی از جمله اداره کل اوقاف و امور خیریه که از بازار اراک منتفع می شوند باید در بازسازی بازار تاریخی اراک مشارکت داشته باشند.

کریمی گفت: عمر مفید ساختمان‌ها در کشور نسبت به نرم جهانی پایین تر است و ساختمان‌های ساخته شده در کشور پس از ۳۰ تا ۴۰ سال تخریب می شوند که نیاز است با جدی گرفتن نظارت‌ها و افزایش کیفیت زمینه افزایش عمر مفید ساختمان‌ها در کشور افزایش یابد.

وی با تاکید بر برخورد با متخلفان در حوزه ساختمان سازی افزود: اکنون نقشه‌ای برای ساخت ساختمان تهیه و به شهرداری فرستاده می‌شود و در کنار آن نقشه دیگر تهیه و ساختمان بر اساس این نقشه ساخته می شود که نیاز است برخورد با این تخلفات در دستور کار قرار گیرد.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نظارت بر ساخت ساختمان‌ها اکنون تا حد زیادی به تشریفات تبدیل شده و نظارت‌ها به چند نوبت سرزدن هنگام ساخت و چند گزارش خلاصه شده‌ است.

کریمی افزود: گزارش هایی که ارایه می‌شود نیز دقت و برخورد لازم برای آنها انجام نمی‌شود.

وی ادامه داد: اکنون انجام نما در ساختمان‌های بلند مرتبه با مصالح با کمترین وزن و با چسبندگی زیاد انجام می‌شود ولی در شهر اراک و استان مرکزی پدیده شومی با نام نمای رومی رواج یافته که در هنگام حوادث مشکلات بسیاری به همراه دارد.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: کمیته تصویب نما اکنون در شهرداری تهران فعال شده و نیاز است این کمیته در شهرداری اراک نیز فعال شود.

کریمی افزود: نیاز است در شهرهایی که بلند مرتبه سازی انجام می‌شود تجهیزات شهرداری و آتش نشانی نیز در آن شهرها برای مقابله با حوادث احتمالی تهیه شود.

سرپرست معاونت سیاسی، اجتماعی و امنیتی استانداری مرکزی گفت: بر اساس قانون جدید مدیریت بحران، وظایف تعریف شده و در هر شهر فرماندهی میدان ، فرماندار شهرستان و در استان استاندار است.
«بهنام نظری» افزود: با توجه به دغدغه‌های استاندار مرکزی، برخی مساجد با وجود سازه‌های قوی به نکات ریز ایمن‌سازی توجه نشده‌ است.

وی ادامه داد: درب مساجد به سمت داخل باز می‌شود و با توجه به حجم خروج در هنگام حوادث مشکلاتی به وجود می‌آورد.

استان مرکزی ۱۲ شهرستان و بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.

برچسب‌ها پدافند غیر عامل اراک استان مرکزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پدافند غیر عامل اراک استان مرکزی پدافند غیر عامل اراک استان مرکزی کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی نماینده مردم اراک استان مرکزی ساختمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۱۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرزمین آفتاب در سالروز شهادت ششمین اختر آسمان ولادت غرق ماتم است

به گزارش خبرنگار مهر، مردم ولایتمدار نقاط مختلف شهری و روستایی این استان با به راه انداختن دسته‌های عزاداری و کاروان‌های غم در سالروز شهادت امام صادق (ع) به سوگ نشستند.

به همین مناسبت مردم اراک شب گذشته و امروز (شنبه) با حضور در مساجد، حسینه‌ها و تکایا در سوگ رئیس مذهب تشیع به سینه زنی و عزاداری پرداختند.

از ساعات اولیه امروز اقشار مختلف مردم شهر اراک با برنامه ریزی‌های از قبل تعیین شده در میدان اصلی شهر (میدان شهدا) تجمع کردند و با تشکیل دسته‌های سینه زنی و زنجیر زنی به سمت مصلای بیت المقدس به راه افتادند.

روحانیان و طلبه‌های حوزه‌های علمیه شهر اراک نیز با پیوستن به عزاداران امام صادق (ع) در سوگ امام، مقتدا و استاد خود اشک ماتم ریختند.

عده‌ای دیگر از مردم موحد شهرستان اراک و زرندیه شب گذشته و امروز با برپایی مراسم تعزیه خوانی شهادت امام جعفر صادق (ع)، عشق و ارادت خود را به اهل بیت عصمت و طهارت (ع) به منصه ظهور گذاشتند.

همچنین مردم مؤمن شهرستان خمین نیز از ساعات اولیه امروز با حضور در بیت تاریخی امام راحل به عزاداری برای طلایه دار مذهب مقدس تشیع پرداختند.
مراسم عزاداری و به راه انداختن کاروان غم امام جعفر صادق (ع) در شهرستان‌های ساوه، زرندیه، آشتیان، کمیجان، فراهان، شازند، محلات، دلیجان و خنداب نیز برگزار شد.

امام صادق (ع) در ۱۷ ربیع‌الاول سال ۸۳ هجری قمری در مدینه بدنیا آمد و در ۲۵ شوال ۱۴۸ هجری در سن ۶۵ سالگی به دست منصور دوانیقی خلیفه عباسی مسموم و به شهادت رسیدند.

کد خبر 6096338

دیگر خبرها

  • سرزمین آفتاب در سالروز شهادت ششمین اختر آسمان ولادت غرق ماتم است
  • انتشار نخستین فراخوان شناسایی سازندگان حرفه‌ای ساختمان در اصفهان
  • مردم خوزستان از تردد غیر ضروری و حضور در مناطق پرخطر پرهیز کنند
  • سیستم بانکی و ارز کشور باید در خدمت تولید باشد
  • اعتراضات دانشجویان در آمریکا تحول بسیار عظیم جهانی است
  • مشارکت مردمی و تامین امنیت خاطر در سرمایه‌گذاری‌ها در دستور کار دولت
  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم
  • راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک ضروری است
  • بیش از ۳۰ ساختمان در آتش‌سوزی شفت سوختند
  • لزوم روزآمدی مربیان عقیدتی