Web Analytics Made Easy - Statcounter

«بهروز اکرمی» روز یکشنبه در ستاد مدیریت بیماری کرونا استان مرکزی افزود: فروشندگان در بازار روزها نباید با سلامت مردم بازی کنند و برای نفع اقتصادی و درآمد نکات بهداشتی را نادیده بگیرند.

وی اظهار داشت : دانشگاه علوم پزشکی، شهرداری و فرمانداری ها نشستی را  در خصوص روزبازارها برگزار و نتیجه آن را به ستاد استان اعلام نمایند تا در خصوص فعالیت آنها تصمیم‌گیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکرمی افزود: برای فعالیت باشگاه‌های ورزشی نیز نشستی با حضور دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل ورزش و جوانان برگزار شود تا نسبت به نحوه فعالیت این مراکز تصمیم لازم اتخاذ شود، ضمن آنکه تالارهای پذیرایی همچنان تعطیل هستند و هیچ مجوزی برای فعالیت آنها صادر نشده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت:ضدعفونی معابر در هیچ کجای دنیا جواب نداده و نباید کاری انجام شود که موجب صرف هزینه است و خروجی هم ندارد و در هر حال  لازم است گندزدایی هدفمند با نظر کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی صورت گیرد تا اثر بخشی مطلوب به دست آید.

وی  اضافه کرد: به هر دلیلی نتوانسته‌ایم از ظرفیت مردمی در مقابله با ویروس کرونا استفاده  کنیم و جای این ظرفیت در مبارزه با بیماری خالی است که لازم است دانشگاه علوم پزشکی استان با همکاری دفتر اجتماعی استانداری، علت استفاده نشدن از این ظرفیت را بررسی کنند.

اکرمی افزود: لازم است تیم علمی در دانشگاه علوم پزشکی استان تشکیل شود و وضعیت ویروس کرونا در شهرستان‌ها رصد و در قالب آمار به ستاد کرونای استان اعلام شود.

شمار ناقلان کووید ۱۹ به ۳۰ درصد رسیده است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز گفت: شمار ناقلان بیماری کووید ۱۹ به ۳۰ درصد جمعیت کشور رسیده  و این نشان می‌دهد بحران بسیار جدی و خطرناک است و تنها راه رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی است.

دکتر «محمد جمالیان» افزود: تاکنون فوتی‌های ناشی از کرونا در استان در سن ۶۵ سال به بالا ثبت شده است با ادامه این روند و شلوغ شدن مراکز درمانی، شاهد فوت رده سنی ۴۰ سال به بالا در استان خواهیم بود.

وی اظهار داشت: به زودی تراژدی عروسی‌ها در استان شکل خواهد گرفت و مردم با شرکت در این مراسم به آمار مبتلایان استان اضافه خواهند شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی اراک گفت: بحران به شکل ملی است باید همه در مدیریت بیماری مشارکت کنند و دانشگاه به تنهایی نمی‌تواند اثر گذار باشد.

۱۵۲ نفر از کادر درمان استان به کرونا مبتلا شدند

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک  نیز گفت: ۱۵۲ نفر کادر درمان استان شامل پزشک، پرستار، همکار ستادی، اداری و بهداشت به کووید ۱۹ مبتلا شده‌اند.

دکتر «علی علیمحمدی» افزود: هفته گذشته یک هزار و ۴۸ نفر  مبتلا به بیماری ناشی از ویروس کرونا شناسایی شدند که ۱۹۲ نفر بستری و ۸۶۵ نفر سرپایی مداوا شدند.

وی اظهار داشت: ۶۰ فوتی هفته گذشته در استان شامل ۳۸ نفر در اراک، یک مورد دلیجان، چهار مورد فراهان، ۱۱ مورد شازند، ۲ مورد کمیجان، یک مورد محلات و یک مورد خنداب عنوان کرد.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: آزمایش ۶۶ نفر در هفته گذشته در شهرستان خمین مثبت بود که ۴۴ نفر از این تعداد سرپایی و ۲۲ مورد بستری شدند و ۱۶ نفر از مبتلایان این شهرستان زنان خانه دار زیر ۶۰ سال سن بوده و ۱۳ زن خانه دار بالا ۶۰ سال سن داشته‌اند.

وی با بیان اینکه ۵۸ نفر در هفته گذشته در ساوه به علت ابتلا به کووید ۱۹ بستری شدند و ۷۲۲ نفر سرپایی مداوا شدند،   ۱۶ فوتی در این مدت در ساوه گزارش شده که بیشترین افراد درگیر در سنین یک تا ۹ سال سه نفر، ۱۰ تا ۱۹ سال سه نفر، ۲۰ تا ۲۹ سال ۵۲ نفر، ۳۰ تا ۳۹ سال ۱۴۸ نفر، ۴۰ تا ۴۹ سال ۲۱۴ نفر، ۵۰ تا ۵۹ سال ۲۹۱ نفر، ۶۰ تا ۶۹ سال ۱۵۹ نفر، ۷۰ تا ۷۹ سال سن ۶۰ نفر و ۸۰ تا ۸۹ سال سن ۱۷ نفر گزارش شده است.

مراسم عروسی‌ها، چالش پیش رو در بیماری کرونا 

مدیر گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان مرکزی نیز گفت: تاکنون مراسم مذهبی چالش در خصوص بیماری کرونا بود از این به بعد چالش پیش‌رو مراسم عروسی‌ است.

«حسن مهرعلی» افزود: فعال شدن تالارهای پذیرایی و نبود قوانین و مصوبه قطعی برای فعالیت این مراکز می‌تواند چالش پیش رو را شدت دهد.

وی اظهار داشت: عادی انگاری و عادی پنداری سم مهلک قطع نشدن زنجیر کووید ۱۹ است و این مهم فقط با مشارکت عموم مردم ممکن است.

مدیر گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: از ۵۰۶ شهر در کشور، اراک و ساوه  جزو شهرهای فوق پرخطر کووید ۱۹ هستند.

مهرعلی افزود: فعالیت باشگاه‌های استان برقرار است و هیچ باشگاهی و هیچ تور مسافرتی در شرایط پرخطر بیماری کووید ۱۹ تعطیل نیست.

وی اظهار داشت: در صورتی که سازمان صنعت، معدن و تجارت استان برای رعایت جدی نکات بهداشتی دیر اقدام کند دیگر امکان مدیریت بیماری در این مجموعه بزرگ نیست.

چهار هزار و ۲۲۶ بازرسی از صنوف و اماکن استان

مدیرکل پدافند غیرعامل استان مرکزی نیز گفت: چهار هزار و ۲۲۶ بازرسی در هفته اخیر از صنوف و اماکن استان انجام شد که ۳۴۹ اخطار، ۳۹ مهر و موم و ارجاع ۳۸ پرونده به مراجع قضایی را در پی داشت.

«مسعود فراهانی» افزود:بازدید از ۸۶ اداره دولتی، ۳۶ بانک، ۲۸  مرکز حمل و نقل عمومی از سوی چهار تیم بازرسی پدافند غیرعامل استان انجام شده است.

وی اظهار داشت: در بررسی صورت گرفته در خیابان شهید رجایی اراک استفاده از ماسک در صنوف اراک ۷۰ درصد، تاکسرانی ۷۵ درصد و اتوبوسرانی هم ۹۰ درصد ثبت شده است.

شیوع ویروس کرونا از اسفندماه پارسال آغاز شد و استان مرکزی پس از قم در زمره نخستین استان‌هایی بود که موارد ابتلا در آن مشاهده شد.

بر اساس اعلام سیما سادات‌لاری، سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۵۲۶ هزار و ۴۹۰ نفر تا ۲۶ مهر ۹۹ در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و تعداد جان باختگان نیز به ۳۰ هزار و ۱۲۳ نفر رسیده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا استان مرکزی بازار محصولات فاصله گذاری اجتماعی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا استان مرکزی بازار محصولات فاصله گذاری اجتماعی ویروس کرونا استان مرکزی بازار محصولات فاصله گذاری اجتماعی اخبار کنکور دانشگاه علوم پزشکی ویروس کرونا استان مرکزی هفته گذشته کووید ۱۹ نیز گفت سال سن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۵۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، علی نویدیان در این خصوص، افزود: ابلاغ چارت سازمانی مرکز بهداشت شهرستان تازه تأسیس گلشن پس از ماه‌ها تلاش و پی گیری توسط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان انجام شد.

وی ادامه داد: چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن، مهمترین کار زیربنایی حوزه سلامت در شهرستان گلشن است که باعث ایجاد و راه اندازی واحدهای مختلف بهداشتی و درمانی خواهد شد.

وی ضمن ابراز خرسندی از تصویب چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن در نقشه سلامت کشور گفت: تصویب این چارت علی رغم جذب اعتبارات اختصاصی برای این مرکز بهداشت، منجر به اختصاص ردیف استخدامی خواهد شد.

نویدیان ابراز امیدواری کرد که با فعالیت مرکز بهداشت گلشن، زمینه رشد و تعالی بهداشت و درمان آن منطقه را شاهد باشیم.

کد خبر 6095461

دیگر خبرها

  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • کشف لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در کاشان
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا
  • کشف ۲۵۷۶ قلم کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در مشهد
  • کشف و ضبط ۱۲۰۰ قلم لوازم آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در کاشان
  • سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند